fredag 23 maj 2008

Hur jag fick min första make-over

Uppmärksamma läsare kanske har konstaterat att allas er hästenshäst inte varit så närvarande på bloggen på sistone. Det är nämligen så att jag varit på semester. Och inte vilken semester som helst utan en speciell mode-semester!

En regnig lördag för lite över en månad sedan gjorde husbond i ordning en korg åt mig och satte mig vid några främmande människors dörr. "Åh nej! Here we tölt again" var liksom min första tanke men sen blev det mycket mysigare än man kunnat tänka sig! De främmande människorna visade sig vara ett samboende par med kläder och design som specialiteter. Husbond hade uppenbarligen haft en viss baktanke med det hela.

Det dröjde inte länge förrän jag fått en helt ny outfit. Gnägga högt åt min nya look: James Dean på semester-hästen!


Kläderna består av dels en t-shirt blå som himlen i juni ungefär och dels ett par väldigt snygga boxerkalsonger. Också de blå fast lite mörkare... jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska jämföra dem med men tänk er en ännu mörkare himmel fast ändå inte riktigt nattsvart. Eller så kan ni ju titta på fotona förstås.

Den nya looken drog verkligen blickarna till sig när jag hoppade runt i hagarna i grannskapet!


Jag tror inte riktigt att man anade vad det var för grant som flög förbi (jag kan hoppa väldigt snabbt och högt när jag vill). Fotograferna försökte fånga mig i flykten men det är uppenbart att jag är alldeles för snabb och talangfull.


Hästhoppningen är en alldeles separat del av mitt liv som kräver en mycket längre historia.

För er som nu vrider era hovar av rädsla för att jag gjort mig av med min fina tunika (den som tidigare var lite av mitt signum) kan jag bara lugna er med att den kommer tillbaka det är liksom bara sommar nu och man behöver ombyte. En häst kan inte trava i samma kläder under alla årets årstider precis som en orm inte kan ha samma skinn på sig jämt.

Ja så gick det till när jag fick min första make-over. Varma sommarhälsningar från allas er hästenshäst!

3 kommentarer:

Balloonfighter sa...

Hahahahahaha! Hoppbilderna/anekdoterna!

Hästenshästen är så gnäggans älskvärd.

marängteorin sa...

Välkommen tillbaka, Hästenshästen! Jag har bokstavligt talat kollat din sida efter uppdateringar varje dag i två veckor.

Balloonfighter sa...

Det är bara folk med blogspot-konto som kan kommentera hästenshästens blogg, hälsar Ella. Ändra genast!